Penkkipunnerruksen MM-kilpailut 22.-31.10. Vilna, Liettua

30.10.2021

Penkkipunnerruksen MM-kilpailut järjestettiin 22.-31.10. Vilnassa, Liettuassa. Kilpailussa oli mukana penkkipunnertamisen koko kattaus, varustepenkkipunnerrus ja klassinen penkkipunnerrus kaikille ikäryhmille. Suomen Voimanostoliitto lähetti kilpailuun kaiken kaikkiaan 36 urheilijaa, heistä kolme lähti matkaan Joensuun Puntti-Pojista: Harri Tirronen, Tomi Vikla ja Tero Panhelainen.

Harri Tirronen kilpaili Masters 3 -ikäryhmässä (60 v.) 120 kg painoluokassa sekä varustepenkkipunnerruksessa ja klassisessa penkkipunnerruksessa. Harri voitti kultaa sekä varustepenkkipunnerruksessa että klassisessa penkkipunnerruksella, molemmissa tuloksella 170 kg. Harri valittiin myös kaikkien Masters 3 ja 4 -ikäluokkien urheilijoiden kärkikolmikkoon (kuvassa).

Tomi Vikla
kilpaili Masters 2 -ikäryhmässä (50 v.) 93 kg painoluokassa varustepenkkipunnerruksessa. Tomi jäi kovatasoissa kilpailussa niukasti neljänneksi tuloksella 242,5 kg. Tomin tulos on M2 93kg sarjan uusi SE.

Tero Panhelainen
kilpaili Masters 1 -ikäryhmässä (40 v.) 93kg painoluokassa klassisessa penkkipunnerruksessa. Tero sijoittui MM-kisadebyytissään kovatasoisessa kilpailussa seitsemänneksi tuloksella 172,5 kg.