Ohjausta voimanostoon jäsenille!

Päivitetty 10.11.2021

Järjestämme Joensuun Puntti-Poikien jäsenille ohjausta voimanostoon loppuvuoden 2021 aikana. Ohjaus toteutetaan seuran kuntosalilla, osoitteessa Noljakankaari 1 Joensuu. Ohjausta tullaan järjestämään sekä nuorille, aloitteleville voimailijoille ja voimailua harrastaville että myös kokeneemmille kilpanostajille. Ohjauksesta vastaa maakuntamme menestynein voimanostaja, voimanoston maailmanmestari Juha Hyttinen.

Nyt kannattaa pika pikaa liittyä jäseneksi, mikäli et ole vielä liittynyt ja aloittaa voimanosto oikeilla tekniikoilla ja opeilla Juhan ohjauksen myötä.

Ensimmäinen ohjauspäivä pidettiin lauantaina 30.10. klo 12-15 teemalla nuorten aloittelevien nostajien ja harrastajien ensimmäinen kurssipäivä.
Toinen ohjauspäivä on lauantaina 27.11. klo klo 12-15. Toiseen ohjauspäivään otetaan ensisijaisesti myös ensimmäiseen ohjauspäivään osallistuneet, mutta myös uusia kurssilaisia sopii rajallinen määrä mukaan!

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä eli ilmoittaudu heti! Ilmoittautumiset kerhon sihteerille Hanna Multaselle sähköpostitse osoitteeseen hanna.multanen@hotmail.com

Joensuun Puntti-Pojat ry

Noljakankaari 1
80140 Joensuu

Puhelin: 0400 407 240
Sähköposti: hanna.multanen(at)hotmail.com


Seuran historia
Hallitus ja yhteystiedot