Noljakan kuntosali on suljettu toistaiseksi Korona-pandemian vuoksi

17.5.2021

Seuran käytössä oleva Noljakankaaren kuntosali on jouduttu pitämään Korona-pandemiasta johtuvien rajoitusten vuoksi suljettuna harrastustoiminnalta. Käyttö on ollut mahdollista ainoastaan kilpaurheilijoille Joensuun Kaupungin ohjeistuksen mukaisesti. Vaikka pienemmät maakunnassa olevat liikuntapaikat ovatkin hiljattain saaneet luvan avata ovensa, Joensuun alueen sisäliikuntapaikoissa harrastustoiminta on edelleen kiellettyä. Eli urheilutalon tapaan Noljakan kuntosali ei ole saanut vielä kaupungilta lupaa aukaista oviaan. 

Jäsenistön turhautuminen tilanteen pitkittyessä on helppo ymmärtää. Joensuun Puntti-Pojat on erittäin pahoillaan siitä, että jäsenemme eivät vieläkään pääse kuntosalille normaalisti harjoittelemaan.
Olemme säännöllisesti kaupungin liikuntatoimeen asiasta yhteydessä ja teemme kaiken voitavamme salin saamiseksi auki mahdollisimman pian. Näillä näkymin toiveissa on, että sali voitaisiin avata kaikkien käyttöön kesäkuun alusta alkaen. Joka tapauksessa, kun lupa salin aukaisemiseksi saadaan, asia tullaan tiedottamaan heti verkko ja facebook -sivustoillamme ja sali myös avataan kaikkien käyttöön viipymättä. 

Salin kiinniolokuukaudet tullaan hyvittämään jäsenille seuraavassa jäsenmaksussa. Asiaan palataan yksityiskohtaisemmin, kun tiedämme milloin sali voidaan aukaista. 

Joensuun Puntti-Pojat ry

Joensuun Puntti-Pojat ry

Noljakankaari 1
80140 Joensuu

Puhelin: 0400 407 240
Sähköposti: hanna.multanen(at)hotmail.com


Seuran historia
Hallitus ja yhteystiedot