Jäseneksi liittyminen


Puntti-Poikien jäsenistö koostuu kilpaurheilijoista ja kuntoilijoista. Maksamalla seuran jäsenmaksun ja palauttamalla täytetyn jäsentietolomakkeen, sinusta tulee seuran jäsen. Jäsenenä olet oikeutettu harjoittelemaan Noljakankaaren kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsevalla kuntosalilla. Jäsentietolomakkeen tilinumeroineen ja viitenumeroineen saat salilta. Alla on tietoa jäsenmaksuista ja aukioloajoista. Samat ohjeet löytyvät myös salin ilmoitustaululta.

Jäsenmaksut 2024

Alle 17-vuotiaat:
Maaliskuu-Elokuu / Syyskuu-Helmikuu  50 €
Koko Vuosi  95 €

Aikuiset:
Maaliskuu-Elokuu / Syyskuu-Helmikuu  90 €
Koko Vuosi  160 €

Perhemaksu (sama ruokakunta):
Maaliskuu-Elokuu / Syyskuu-Helmikuu  105 €
Koko Vuosi  200 €

Jäsenmaksujen eräpäivät:

Kevät  28.2.
Syksy  31.8.

Huomioithan, että kevätkausi alkaa maaliskuun alusta ja syyskausi syyskuun alusta. Mikäli aloitat salilla käynnin muuna ajankohtana, maksa ensimmäisellä kerralla vain niin monta kuukautta, kun on aikaa seuraavaan eräpäivään (jotka ovat siis 28.2. ja 31.8.). Kuukausimaksu on tällöin 15 €/kk. Jäsenmaksu maksetaan joko tilisiirtona tai liikuntaeduilla.

Maksaminen liikuntaeduilla. Voit maksaa jäsenmaksun ePassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred -liikuntaeduilla. Liikuntaeduilla maksaminen suoritetaan aina liikuntaedun omassa sovelluksessa (etsi sovelluksesta Joensuun Puntti-Pojat ja suorita maksu sovelluksen ohjeiden mukaan).

Esimerkki. Jos liityt jäseneksi kesäkuussa, maksa jäsenmaksu aluksi vain elokuun loppuun saakka eli kolmelta kuukaudelta = 3x 15 €. Maksa liittymisen yhteydessä myös avainpantti 18 €. Tämän jälkeen maksa normaalisti puolivuotis-/vuosimaksu aina eräpäivinä. Kuukausimaksu ei siis ole käytössä muulloin kuin ensimmäisellä maksukerralla, mikäli liityt kesken kauden. Muulloin käytössä on vain puolivuotis- ja vuosimaksu.

Salin aukioloajat ja kulkutunniste

Sali on auki ma-su klo 9-21. Salin ulko-ovea varten tarvitset kulkutunnisteen, jonka pantti on 18 €.
Kulkutunnisteen pantti maksetaan mieluiten tilille jäsenmaksun suorittamisen yhteydessä, pantin maksaminen on mahdollista myös käteisellä salilla.

Salilla ei ole erillistä päivystystä, mutta kulkutunnisteen saa parhaiten yleensä arkisin klo 17.00 aikoihin jolloin salilla on paikalla osaavaa väkeä. Salilla käynnin voit kuitenkin aloittaa heti jäsenmaksun maksettuasi. Salin ulko-ovessa on ovikello uusia jäseniä varten, joilla kulkutunnistetta ei vielä ole.


Lisätiedot jäseneksi liittymisen ja maksujen osalta:
Hanna Multanen, p. 0400 407 240

Jos olet kiinnostunut kilpailemisesta, otathan yhteyttä johonkin seuraavista seuran hallituksen jäsenistä:

Puheenjohtaja Seppo Saarelainen, p. 050 390 4361
Voimanosto: Maria Karjalainen, p. 050 351 5077 /  jopupovnvastaava@outlook.com
Painonnosto: Sanni Pietarinen, p. 044 011 0935 / jopupopnvastaava@outlook.com

Joensuun Puntti-Pojat ry

Noljakankaari 1
80140 Joensuu

Puhelin: 0400 407 240
Sähköposti: hanna.multanen(at)hotmail.com


Seuran historia
Hallitus ja yhteystiedot