Ajankohtaista

13.07.2019: Puntti-Pojille joukkuekilpailun voitto Rantapenkkareista

Puntti-Pojat toivat punttipojan jälleen Joensuuhun lauantaina Sotkamossa järjestetyissä perinteisissä Rantapenkkareissa. Joukkuekilpailun voitto on Puntti-Pojille jo toinen peräkkäinen joukkueita tänä vuonna ollessa 28 kappaletta.

 

Joukkueessa nostivat varustepenkkipunnerruskilpailussa Lasse Leinonen, Jarmo Myller ja Tomi Vikla. Lasse Leinonen punnersi hurjat 310 kiloa painoluokassa 120+, Jarmo Myller 255 kiloa painoluokassa alle 120 ja Tomi Vikla 240 kiloa painoluokassa alle 93. Leinonen oli tuloksellaan IPF-pisteissä miesten varustesarjan ensimmäinen ja Vikla toinen.

 

Klassisen penkkipunneruksen osalta joukkueessa nostivat Seppo Saarelainen, Elmeri Pennanen, Ritva Lento ja Maria Hakulinen. Elmeri Pennanen oli nuorten paras nostaja tuloksella 140 kiloa painoluokassa alle 74. Seppo Saarelaisen tulos oli 157,5 kiloa painoluokassa alle 105 ja Maria Hakulisen tulos oli 80 kiloa alle 63-kiloisten painoluokassa. Ritva Lento nosti 75 kiloa alle 72-kiloisten painoluokassa. Lento oli toistovoimapunnerruksen naisten sarjan kolmas tuloksella 29 toistoa.

 

Katso varustepenkkipunnerruksen tulokset täältä ja klassisen penkkipunnerruksen tulokset täältä .

 

 

 Takaisin
0