Ajankohtaista

25.02.2019: Klassisen penkkipunnerruksen SM-kilpailut Sotkamossa

Klassisen penkkipunnerruksen SM-kilpailut käytiin Sotkamossa 22.-24.2. Perjantaina nostourakan aloittivat Puntti-Poikien masters-nostajat Harri Tirronen, Ritva Lento ja Mika Lento. Harri Tirronen nosti hopeaa yli 60-vuotiaiden ja alle 120-kiloisten miesten sarjassa tuloksella 170 kiloa. Mitaliputki jatkui Ritva Lennon nostaessa yli 50-vuotiaiden ja alle 72-kiloisten naisten sarjassa tuloksen 75 kiloa, joka toi hänelle niin ikään hopeisen mitalin. Kolmas mitali oli lähellä, kun Mika Lento nosti yli 50-vuotiaiden ja alle 105-kiloisten miesten sarjassa. Valitettavasti Mikan pronssimitalin arvoinen aloituspaino 160 kiloa hylättiin Juryn toimesta. Kaksi muutakin nostoa hylättiin ja Mika jäi harmillisesti ilman tulosta.

 

Lauantaina nostovuorossa oli Elmeri Pennanen, joka nostaa ensimmäistä vuottaan alle 23-vuotiaiden sarjassa. Elmerin tulos oli 137,5 kiloa, joka oikeutti neljänteen sijaan. Pronssimitali jäi vain 2,5 kilon päähän.

 

Kisat päätettiin sunnuntaina avoimen luokan sarjoilla. Avoimen luokan naisnostajat aloittivat päivän, jolloin nostamassa oli Maria Hakulinen. Maria oli sarjansa neljäs tuloksella 82,5 kiloa. Viimeisellä nostollaan yritettiin kiinnitystä pronssimitaliin, mutta se oli vielä tällä kertaa liikaa.

 

Katso kaikki tulokset täältäTakaisin
0