JÄSENEKSI

Puntti-Poikien jäsenistö koostuu kilpaurheilijoista, punttikoululaisista ja kuntoilijoista. Enemmistö jäsenistä on kuntoilijoita.

 

Maksamalla seuran jäsenmaksun ja palauttamalla täytetyn jäsentietolomakkeen sinusta tulee seuran jäsen. Jäsenenä olet oikeutettu harjoittelemaan Noljakankaaressa sijaitsevalla kuntosalilla. Lomakkeen ja jäsenmaksun maksamiseen tarvittavan viitenumeron saat salilta. Alta löydät tarkemmat ohjeet mm. kesken kauden jäseneksi liittymisestä. Ohjeet ovat myös salin seinällä. 

 

Jos olet kiinnostunut kilpanostamisesta, niin otathan yhteyttä seuran hallitukseen:

puheenjohtaja Sepo Saarelainen, puh. 050 390 43 61

voimanostovastaava Maria Karjalainen, puh. 050 351 50 77   jopupovnvastaava@outlook.com

painonnostovastaava Aatu Mustonen, mustonenaatu@gmail.com 

 

JÄSENMAKSUT 2020

 

Alle 17 v.

Maaliskuu - Elokuu / Syyskuu - Tammikuu  50 €

Koko vuosi 95 €

 

Aikuiset

Maaliskuu - Elokuu / Syyskuu - Tammikuu 90 €

Koko vuosi 160 €

 

Perhemaksu (sama ruokakunta)

Maaliskuu - Elokuu / Syyskuu - Tammikuu 105 €

Koko vuosi 200 €

 

Jäsenmaksujen eräpäivät:

Kevät 28.2.

Syksy 30.8.

 

Huomioittehan siis, että kevätkausi alkaa maaliskuun alusta ja syyskausi syyskuun alusta. Jos aloitat salilla käynnin muussa vaiheessa vuotta, maksa ensimmäisellä kerralla vain niin monta kuukautta, kun on aikaa seuraavaan viralliseen eräpäivään (jotka ovat siis 28.2. ja 31.8.). Kk. maksu on tällöin 15 €/kk.

 

Esimerkki: Jos liityt jäseneksi kesäkuussa, maksa jäsenmaksu aluksi vain elokuun loppuun asti eli kolmelta kuukaudelta = 3x15 €. Maksa liittymisen yhteydessä lisäksi myös avainpantti 18 €. Tämän jälkeen maksa normaalisti puolivuotis-/vuosimaksu aina eräpäivinä. Kuukausimaksu ei ole siis käytössä muulloin kuin esimmäisellä liittymiskerralla, jos aloitat kesken kauden. Muutoin käytössä vain puolivuotis- ja vuosimaksu.

 

SALIN AUKIOLOAJAT JA KULKUTUNNISTE

 

Sali on auki MA-SU klo  9-21. Salin ulko-ovea varten tarvitset kulkutunnisteen, jonka pantti on 18 €. Kulkutunnisteen pantti maksetaan mieluiten tilille jäsnmaksun suorittamisen yhteydessä, pantin maksaminen on mahdollista myös käteisellä salilla. Salin ulko-ovessa on ovikello uusia jäseniä varten, joilla kulkutunnistetta ei vielä ole.

 

Lisätiedot: Hanna Multanen, puh. 050 545 88 99

0