JÄSENEKSI

Puntti-Poikien jäsenistö koostuu kilpaurheilijoista, punttikoululaisista ja kuntoilijoista. Enemmistö jäsenistä on kuntoilijoita.

 

Maksamalla seuran jäsenmaksun ja palauttamalla täytetyn jäsentietolomakkeen sinusta tulee seuran jäsen. Jäsenenä olet oikeutettu harjoittelemaan Noljakankaaressa sijaitsevalla kuntosalilla. Lomakkeen ja jäsenmaksun maksamiseen tarvittavan viitenumeron saat salilta. Salin seinällä on uusia jäseniä varten tarkemmat ohjeet mm. kesken kauden jäseneksi liittymisestä.

 

Jos olet kiinnostunut kilpanostamisesta, niin otathan yhteyttä seuran hallitukseen:

puheenjohtaja Sami Mustonen, puh. 050 349 75 23

voimanostovastaava Tomi Vikla, puh. 040 758 38 18   jopupovnvastaava@outlook.com

 

JÄSENMAKSUT 2017

 

Alle 17 v.

Maaliskuu - Elokuu / Syyskuu - Tammikuu  50 €

Koko vuosi 95 €

 

Aikuiset

Maaliskuu - Elokuu / Syyskuu - Tammikuu 90 €

Koko vuosi 160 €

 

Perhemaksu (sama ruokakunta)

Maaliskuu - Elokuu / Syyskuu - Tammikuu 105 €

Koko vuosi 200 €

 

Jäsenmaksujen eräpäivät:

Kevät 28.2.

Syksy 30.8.

 

Huomioittehan siis, että kevätkausi alkaa maaliskuun alusta ja syyskausi syyskuun alusta. Jos aloitat salilla käynnin muussa vaiheessa vuotta, maksa ensimmäisellä kerralla vain niin monta kuukautta, kun on aikaa seuraavaan viralliseen eräpäivään (jotka ovat siis 28.2. ja 31.8.). Kk. maksu on tällöin 15 €/kk.

 

Esimerkki: Jos liityt jäseneksi kesäkuussa, maksa jäsenmaksu aluksi vain elokuun loppuun asti eli kolmelta kuukaudelta = 3x15 €. Maksa liittymisen yhteydessä lisäksi myös avainpantti 13 €. Tämän jälkeen maksa normaalisti puolivuotis-/vuosimaksu aina eräpäivinä. Kuukausimaksua ei ole siis käytössä muulloin kuin esimmäisellä liittymiskerralla, jos aloitat kesken kauden. Muutoin käytössä vain puolivuotis- ja vuosimaksu.

 

SALIN AUKIOLOAJAT JA KULKUTUNNISTE

 

Sali on auki MA-SU klo  9-21. Salin ulko-ovea varten tarvitset kulkutunnisteen, jonka pantti on 13 €. Kulkutunnisteen pantti maksetaan mieluiten tilille jäsnmaksun suorittamisen yhteydessä, pantin maksaminen on mahdollista myös käteisellä salilla. Salin ulko-ovessa on ovikello uusia jäseniä varten, joilla kulkutunnistetta ei vielä ole.

 

Lisätiedot: Hanna Multanen, puh. 050 545 88 99

0