Jäseneksi liittyminen

Puntti-Poikien jäsenistö koostuu kilpaurheilijoista ja kuntoilijoista.
Maksamalla seuran jäsenmaksun ja palauttamalla täytetyn jäsentietolomakkeen sinusta tulee seuran jäsen. Jäsenenä olet oikeutettu harjoittelemaan Noljakankaaressa sijaitsevalla kuntosalilla. Jäsentietolomakkeen tilinumeroineen ja viitenumeroineen saat salilta. Alta löydät jäsenmaksut ja tarkemmat ohjeet mm. kesken kauden liittymisestä. Ohjeet ovat myös salin seinällä. 

Jos olet kiinnostunut kilpanostamisesta, niin otathan yhteyttä seuran hallitukseen:
puheenjohtaja Seppo Saarelainen, puh. 050 390 4361
voimanostovastaava Maria Karjalainen, puh 050 351 5077 jopupovnvastaava@outlook.com

JÄSENMAKSUT 2021

Alle 17v.
Maaliskuu-Elokuu / Syyskuu-Helmikuu 50 €
Koko vuosi 95 €

Aikuiset
Maaliskuu-Elokuu / Syyskuu-Helmikuu 90 €
Koko vuosi 160 €

Perhemaksu (sama ruokakunta)
Maaliskuu-Elokuu / Syyskuu-Helmikuu 105 €
Koko vuosi 200 €

Jäsenmaksujen eräpäivät
Kevät 28.2.
Syksy 31.8.

Huomioittehan siis, että kevätkausi alkaa maaliskuun alusta ja syyskausi syyskuun alusta. Jos aloitat salilla käynnin muussa vaiheessa vuotta, maksa ensimmäisellä kerralla vain niin monta kuukautta, kun on aikaa seuraavaan viralliseen eräpäivään (jotka ovat siis 28.2. ja 31.8.). Kuukausimaksu on tällöin 15 €/kk. 

Esimerkki: Jos liityt jäseneksi kesäkuussa, maksa jäsenmaksu aluksi vain elokuun loppuun asti eli kolmelta kuukaudelta = 3x15 €. Maksa liittymisen yhteydessä lisäksi myös avainpantti 18 €. Tämän jälkeen maksa normaalisti puolivuotis-/vuosimaksu aina eräpäivinä. Kuukausimaksu ei ole siis käytössä muulloin kun ensimmäisellä liittymiskerralla, jos aloitat kesken kauden. Muutoin käytössä on vain puolivuotis- ja vuosimaksu. 

SALIN AUKIOLOAJAT JA KULKUTUNNISTE

Sali on auki MA-SU klo 9-21. Salin ulko-ovea varten tarvitset kulkutunnisteen, jonka pantti on 18 €. 
Kulkutunnisteen pantti maksetaan mieluiten tilille jäsenmaksun suorittamisen yhteydessä, pantin maksaminen on mahdollista myös käteisellä salilla. Salin ulko-ovessa on ovikello uusia jäseniä varten, joilla kulkutunnistetta ei vielä ole. 

Lisätiedot: Hanna Multanen 050 545 8899